Menu Sluiten

Het einde van het jaar nadert alweer met rasse schreden. Tijd dus om even stil te staan bij wat 2023 voor ons allemaal bracht.

2023 is het jaar waarin de kriebel om hockey mee vorm te geven in Wetteren uitmondde in de oprichting van onze nieuwe club Wetthra Giants. Dat leidde tot de eerste inschrijvingen, de eerste training, de eerste koekjesverkoop die gekoppeld was aan een kleine wedstrijd* en uiteindelijk tot de eerste winterstop als nieuwe club, waar we nu al bijna een derde van gehad hebben.

Het leidde ook tot onze eigen webshop met clubwear die we eindelijk boven de doopfont mochten houden! We hebben als club een overeenkomst gesloten met Deventrade, het bedrijf achter het hockeymerk “Reece”

Via deze webshop kunnen wij onze clubleden (hockey)kledij en accessoires aanbieden aan mooie kortingen. De algemene catalogus wordt stelselmatig verder uitgebouwd.

De toekomstige wedstrijdoutfits kan je er ook al bewonderen, maar die zullen we bestellen via de club en pas tegen de start van volgend seizoen om groeispurten en mogelijke twijfels zoveel mogelijk uit te sluiten. Hierover volgt later nog uitgebreid informatie.

Alvorens je kan shoppen, dien je wel een account aan te maken, maar dat wijst zichzelf uit. Via volgende link kom je op de webshop terecht.

https://wetthragiants.shop4hockey.be

Tot slot brengt 2023 ons ook bij die periode van het jaar waarin we jullie als club

Prettige feestdagen


kunnen wensen!

We kijken ook al uit naar wat 2024 zal brengen…

* De koekenverkoopwedstrijd werd dit jaar gewonnen door Lenn La Fontaine!
Hij heeft de gloednieuwe Wetthra Giants-gilet gewonnen.