Menu Sluiten

Mijn naam is Aurélie Troubleyn. Ik ben de Aanspreekpersoon Integriteit (Club-API) van hockeyclub Wetthra Giants. Als sporter, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger van onze sportclub kan je bij mij als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over fysiek, psychisch of seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage,…? Merk je tijdens je sportactiviteiten dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?

Je kan me een mailtje sturen op api@wetthragiants.be of bellen/sms’n/appen op 0476/ 92 70 03. Op woensdag ben ik meestal aanwezig op de club tussen 14 en 16 uur en kan je mij persoonlijk aanspreken.

Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.