Menu Sluiten

Missie

Bij Wetthra Giants is onze missie om een warme en familiale omgeving te creëren waar iedereen welkom is. We streven ernaar om een hechte gemeenschap te vormen waarin leden zich thuis voelen en waarin respect en tolerantie hoog in het vaandel staan. Onze vereniging is gebouwd op de pijlers van fair play, sportiviteit en positieve waarden, die we koesteren in elk aspect van ons clubleven.

Door middel van sport en hockey willen we niet alleen de fysieke vaardigheden van onze leden verbeteren, maar ook hun karakter versterken. We willen dat onze spelers groeien als atleten, als teamgenoten en als individuen met sterke morele waarden.

Waarden

De waarden die wij als club willen uitdragen zijn:

Familiale club

Bij Wetthra Giants willen we één grote familie zijn. We hechten veel belang aan het creëren van een hechte band tussen onze leden, ouders, coaches en vrijwilligers. Iedereen is betrokken en draagt bij aan een warme en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt, ongeacht hun achtergrond of vaardigheidsniveau.

Fair play 

Eerlijkheid en sportiviteit vormen de basis van ons spel. We moedigen onze spelers en teams aan om op een ethische en respectvolle manier te concurreren. Het respecteren van de regels en beslissingen van scheidsrechters staat centraal, evenals het tonen van respect voor de tegenstander, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd. Het spelplezier staat centraal.

Tolerantie

Diversiteit maakt ons sterker en verrijkt onze ervaring als club. We omarmen en respecteren de verschillen tussen individuen en geloven dat iedereen unieke talenten en bijdragen heeft. Discriminatie, pesten of negatief gedrag worden bij Wetthra Giants niet getolereerd. We streven ernaar om een veilige omgeving te bieden waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich geaccepteerd voelt.

Passie voor hockey 

We willen de kinderen, jongeren en volwassenen de mogelijkheid bieden om voor een gezonde en dynamische levensstijl te kiezen waar we met zo veel mogelijk vitaliteit het beste uit het talent en de passie van elke speler individueel én van elke ploeg als geheel willen halen.