Menu Sluiten

Bbbbbbrrrrrrrrrrrrrr!

We stonden deze training soms echt te bibberen op onze benen bij het zien van al die griezels die plots op het hockeyterrein verschenen.
Ook de weergoden deden hun best om deze laatste training van de maand oktober helemaal in de sfeer van het thema te brengen.

Toch konden de druilerige motregen en de frissere temperatuur het enthousiasme van onze spelers niet klein krijgen.

Er stond vandaag een laddercompetitie op het programma waarbij elke speler (uiteraard zoveel mogelijk binnen zijn/ categorie) uiteindelijk meer dan zes matchen 1 vs 1 speelde.

Zo waren er veel momenten om winst en/of verlies te ervaren. Soms was er al eens een kleine domper als er meer dan 1 wedstrijdje op rij verloren werd… Maar op zo’n moment toch doorzetten leverde dan uiteindelijk meestal wel weer een gelijkspel of zelfs een overwinning op!!!

Bij de oudste groep speelden we de eerste keer op een volledig veld met 11 tegen 11. Ook hier werd heel wat geleerd door het spel op deze manier te ervaren.

Al bij al zagen we op het einde van elke training toch meestal blije gezichten en zelfs als er al eens verloren werd, hadden de meeste kinderen zich toch nog altijd geamuseerd, wat minstens even belangrijk is als het resultaat van de wedstrijd.

Tot slot willen wij ook nog eens de vele (groot)ouders bedanken die vandaag de ongunstige weersomstandigheden trotseerden om te assisteren bij het jureren van de wedstrijdjes. We hoorden leuke reacties bij mooie acties of aanmoedigingen voor de underdogs, en zelfs af en toe echt gecoach… Waarvoor onze dank!!!

Enkele mooie sfeerfoto’s vind je in de galerij.