Menu Sluiten

Onze eerste winterstop is bijna voorbij. Er rest ons minder dan een week tot de herneming van de trainingen.
De winterstop gaf iedereen de tijd om even te herbronnen, de fysieke en mentale tank weer te vullen en vooral om te voelen hoezeer ons hart klopt voor hockey.

Eindelijk gaan we terug onze gewoonte van de wekelijkse hockeytraining op woensdagnamiddag kunnen opnemen. We gaan onze vriend(inn)en terug zien, zullen terug kunnen genieten van het gevoel van onze stick tegen de bal en we gaan ons terug keihard amuseren op het veld.

Toch is er ook iets veranderd. Een nogal belangrijk detail.

De voorbije winterstop heeft ons, als club ook de tijd gegeven om de belangrijkste punten en komma’s van de afspraken met gemeente Wetteren en RFC op hun definitieve plek te krijgen zodat we eindelijk verhuisd zijn naar onze locatie op Dassenveld.

Voorlopig delen we het kunstgrasveld met RFC, maar op termijn krijgen we er ons eigen hockeyveld.

Uiteraard is de verhuis nog pril, dus we beginnen klein. We kregen een ruimte ter beschikking om ons materiaal te stockeren en van daaruit gaan we stelselmatig groeien. Hou zeker jullie mails in de gaten want we zullen alle helpende handen zeker nog kunnen gebruiken, al zal dit meer voor na het seizoen zijn.

Belangrijkste is nu om ons te vinden voor de eerstvolgende training.

Voor wie de locatie van RFC te Dassenveld niet weet zijn even de info om in de gps in te voeren:

MASSEMSESTEENWEG 56/A, 9230 WETTEREN

Eens je daar bent aangekomen vind je ons zoals op onderstaand plannetje is aangeduid. We verwelkomen jullie graag op 21 februari 2024 op onze nieuwe locatie.